Kvaliteta i efikasnost

KVALITETA I EFIKASNOST  čipova

 

Ekstra –efikasno svjetlo

Uspoređujući se sa konvencionalnim tehnologijama, LED rasvjetna tijela mogu isporučiti istu količinu svijetla koristeći samo od 10 do 15% vlastite snage. Veliko smanjenje u potrošnji energije omogućuje potrošačima uštedu  od preko 1000 kuna na pojedino rasvjetno tijelo.

Vrijednost  LED rasvjete

LED rasvjeta može zamijeniti  klasičnu žarulju od 65 W sa LED žaruljom od 9 W. U 50 000 sati trajanja LED žarulje potrošnja električne energije biti će 525 kWh, a u novčanim izračunima to je oko 500 kuna. I tijekom tog vremena neće biti potrebe za zamjenom iste.

Ukupni trošak klasične žarulje

Klasična žarulja od 65 W ima vijek trajanja oko 2000 sati, a često i manje. Kad bi usporedili vijek trajanja i potrošnju energije sa LED žaruljama, klasična žarulja bi imala potrošnju od 3 250 kWh i mijenjala bi se 25 puta, pa bi trošak jedne klasične žarulje u konačnici bio oko 3 200 kuna.

Vrlo jednostavno..  štedimo preko 3000 kuna u potrošnji električne energije i u broju zamijenjenih žarulja (tijekom vremena trajanja jedne LED žarulje) zamijenom jedne klasične sa  LED žaruljom.

 

Slijedeća slika prikazuje potrošnju energije  Cree LED žarulje u odnosu na klasičnu i fluorescentnu žarulju (CFL):

 

Za  uštedu koja se ostvari zamjenom klasične sa  LED žaruljom poslužite  se našim Jednostavnim LED kalkulatorom.

Share

Kako do nas?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za sva pitanja i nedoumice

Mark 2 d.o.o. / Projekt KupiLED

Adresa: Trg hrvatske bratske zajednice 3,
21 000 Split, Croatia
OIB: 16827857930
Tel.: +385 21 481 200
E-mail: mario@kupiled.eu
E-mail: marko@kupiled.eu
E-mail: info@kupiled.eu
Posjetite našu web trgovinu kupiled.eu/store i pronađite nešto za sebe.

Preuzmi besplatnu E-knjigu "Vodič kroz LED rasvjetu"

Saznajte kako uštedjeti na energiji u Vašem domu, u rekordnom vremenu

Slažem se da se moji podaci pohrane, i povremeno koriste u svrhu slanja newslettera i drugih promo e-mailova. Razumijem da se na vlastiti zahtjev u svakom trenutku mogu ispisati s e-mail liste putem linka u svim našim promo e-mailovima, zatražiti pristup svojim podacima, te ih po želji urediti ili trajno ukloniti iz vaše baze podataka.*
Share
KupiLed.eu