Suosnivači projekta “KupiLED”  su tvrtka MARK 2 d.o.o. iz Hrvatske, te Wuxi Rhea Lighting Technology Co. iz Kine.

Tvrtka MARK 2 d.o.o., osnovana 1990. u Splitu. Među vodećim je u Hrvatskoj po uvozu, distribuciji i servisu Panasonic telekomunikacijske opreme te klima uređaja.

Naših temeljni principi poslovanja su:

  • Naši kupci su naši partneri i osnov našeg poslovanja,
  • Mi smo uvoznici, distributeri i serviseri opreme koju prodajemo,
  • Osiguravamo brzu i kvalitetnu tehničku podršku u jamstvenom roku i van njega,
  • Uvijek na raspolaganju za isporuku imamo dovoljne količine robe,
  • Rado odobravamo odgodu plaćanja provjerenim partnerima,
  • Robu šaljemo po cijeloj R Hrvatskoj unutar 24 sata od uplate.
Kontinuiranu višegodišnju suradnju ostvarujemo s većim trgovačkim kućama te mnogobrojnim manjim i srednjim poduzećima diljem Hrvatske. Sjedište i ured MARK 2 se nalazi u Splitu. Roba se isporučuje svakodnevno s našeg skladišta u Splitu.
Tvrtka trenutno ima 9 zaposlenika u stalnom radnom odnosu, preko 30 ugovornih tvrtki za montažu i instaliranje klima uređaja, 5 ugovornih tvrtki za servis telefonije,  servis telefonije te više stalnih vanjskih suradnika.

Wuxi Rhea Lighting Technology Co. Ltd

Wuxi Rhea Lighting Technology Co., sa dugim iskustvom u industriji, i uz pomoć marljivog i stručnog tima za istraživanje i razvoj, usmjeren je na proizvodnju i prodaju LED rasvjetnih proizvoda na globalnoj razini.

Wuxi Rhea Lighting Technology Co. je kompanija za međunarodno poslovanje čija je matična kompanija Wuxi Hyperion Energy Conservation Ltd. Brend firme je “Tending LED”.

Prednosti: stručni tim kombinira operativne snage, upravljanje, tehnologiju, istraživanje i razvoj, financije, te ljudske resurse kao komponente za uspjeh

Kapital: raspolažu sa dovoljno  kapitala kako bi se osigurala potpora prilikom  provedbe projekata energetske učinkovitosti

Osnovna djelatnost: proizvodnja LED rasvjetnih tijela za vanjsku (ulična rasvjeta, high bay rasvjeta, tunelska rasvjeta, reflektori) i unutarnju (LED žarulje, LED neonke itd. ) upotrebu. Prilikom toga koriste se LED čipovi CREE , koji su vodeća svjetska firma  za proizvodnju LED rasvjetnih proizvoda.

Glavne proizvodi su: LED žarulje, reflektori, tunelska rasvjeta, vrtni LED asortiman, te ostali proizvodi.

Certificate of registration (Certifikat o registraciji Wuxi Rhea Lighting Technology Co.)

 .
Share