fbpx

Budget friendly LED rasvjeta za gastronomiju

Pred nama je proljeće i mnogi vlasnici restorana i kafića razmišljaju o osvježenju svojih unutarnjih i vanjskih prostora.

Ako ste i vi jedan od njih, ovim člankom želimo kratko i koncizno prezentirati dio svoje ponude LED rasvjete, ali i iznijeti nekoliko ideja o budget friendly LED rješenjima – koja vas neće koštati puno, a mogu biti zanimljiv novi detalj koji će vaš gastronomski ambijent uljepšati i učiniti ugodnijim.

LED rasvjeta u restoranima i kafićima

Unutarnja visilica + LED žarulja = za manje od 50 kn


Ponekad je manje zapravo više.

Jednostavne plastične visilice u 7 različitih varijanti boja će prostor učiniti razigranim i veselim – a upravo takvim ugođajem goste želimo motivirati da ponovno navrate i duže se zadrže.


Unutarnja visilica + LED žarulja = za manje od 100 kn


Također raspoloživ u 7 varijanti boja, ovaj model LED lampe u obliku boce odavat će inovativnost i hrabrost, te vaš ambijent učiniti drukčijim od onih na koje su vaši gosti naviknuti.


Unutarnja visilica + LED žarulja = za manje od 150 kn


Sve popularnije su i jednostavne visilice u obliku užeta, koje pronalazimo u retro ili industrijskim abijentima, pa će nekoliko takvih visilica na stropu vašeg restorana ili kafića prostor učiniti modernim i totalno trendy.


Vanjska LED rasvjeta za gastronomiju


U želji da vaši gosti što više uživaju, želimo vam ponuditi nekoliko konkretnih modela LED rasvjetnih tijela za vaš gastro ambijent. U nastavku se fokusiramo na vanjske zone (vrtove i terase), jer nam dolazi sve toplije vrijeme i za očekivati je da će mnogi uz kavu, ili omiljenu poslasticu i najdraže jelo radije provoditi vrijeme na svježem zraku, nego u zatvorenim prostorima.

U modi i ove godine – jednostavne visilice, pomalo retro izgleda, bijele ili crne.

Riječ je o lampama s oznakom IP44, koja znači da su namijenjene za vanjsku upotrebu. Uz ove lampe preporučamo bilo koju E27 LED žarulju, neovisno o njezinoj IP oznaci, jer će ona u predloženim modelima biti zaštićena i ne mora nužno biti namijenjena za vanjsku upotrebu.

U našoj web trgovini ćete pronaći široku ponudu zidnih rasvjetnih tijela, među kojima izdvajamo 3 modela – sličnog bezvremenskog stila kao što su predložene visilice.

Ove lampe se mogu postaviti na zid, parapet i pod, na rubnim dijelovima terasa, pa čak i između stolova – kako bi se olakšalo kretanje gostiju po terasi ili vrtu.

Ukoliko imate mogućnost postaviti ugradbene podne lampe, bilo da je riječ o drvenoj, betonskoj ili zemljanoj terasi, možemo predložiti nekoliko modela koji će stvoriti zanimljiv ugođaj i ujedno olakšati kretanje vaših gostiju.


I da, možda će osvježavanje vašeg gastro ambijanta novom LED rasvjetom donijeti i neplanirani trošak, ali ne zaboravite – LED rasvjetom štedite do 80% električne energije, a time činite uslugu sebi i ekologiji.

Ako ste nadahnuti našim člankom i imate dodatnih pitanja o LED vanjskoj rasvjeti, kontaktirajte naš tim – uvijek smo uz vas savjetom i dobrom cijenom. I ne zaboravite – ostanite zdravi!

Video u nastavku vam može dati pregršt ideja za inovativnu LED rasvjetu u gastronomskim prostorima:



Imate pitanja o LED rasvjeti?

Kontaktirajte nas putem e-mail adrese prodaja@kupiled.eu ili broja telefona +385 21 481 200, ili jednostavno navratite u naš prodajni salon LED rasvjete u Splitu. Upute za dolazak u naš salon rasvjete pronađite klikom ovdje.

KupiLed.eu dućan


Trg hrvatske bratske zajednice 3
21 000 Split, Hrvatska
Tel.: +385 21 481 200
FAX: +385 21 481 201

E-mail: prodaja@kupiled.eu
Web: kupiled.eu

Radno vrijeme: svakim radnim danom 8-16, Sri. od 8-19h

Besplatna dostava za narudžbe preko 65€ (2-3 radna dana)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Kupiled.eu web shop - LED rasvjeta
Odaberite podatke za usporedbu.
  • Fotografija
  • Šifra
  • Ocjena
  • Cijena
  • Zalihe
  • Raspoloživost
  • U košaricu
  • Kratki opis
  • Detaljni opis
  • Težina
  • Dimenzije
  • Dodatne informacije
Click outside to hide the comparison bar
Usporedite