fbpx

Led trake – svestrane, prilagodljive i elegantne

Da li ste ikada željeli da unesete nešto jedinstveno u svoj prostor? S našim LED trakama, ne samo da ćete donijeti svijetlost u svoje okruženje, već ćete unijeti dozu stila i prilagodljivosti koju samo LED tehnologija može ponuditi. Evo nekoliko razloga zašto su naše LED trake savršen izbor za vaš prostor.


8 nezaobilaznih prednosti LED traka


  1. Svestranost: Naše LED trake se mogu koristiti u svim uvjetima, od unutrašnjih prostora (IP20) do vlažnih i mokrih uvjeta (IP65-68).
  2. Prilagodljivost: Trake se mogu rezati svakih 3 čipa, prilagođavajući se bilo kojoj površini, a konektori omogućuju spajanje trake na traku ili rezanje i stavljanje na kutne površine.
  3. Snaga: Dolaze u različitim snagama, od 4,8W/m za kućnu upotrebu, do 10 ili 18W/m za prodajne prostore.
  4. Dostupnost: Trake se uglavnom prodaju u rolama od 5m, ali nudimo i isporuku po metru za dodatnu fleksibilnost.
  5. Boje: Opcija RGB setova omogućuje promjenu boje svjetla pomoću daljinskog upravljača.
  6. Postavljanje: Trake se mogu lijepiti na sve površine zahvaljujući 3M ljepljivoj traci, a također nudimo aluminijske profile za profesionalni izgled. Aluminijski profili dolaze s pokrovom tako da se opcijonalno mogu i zatvoriti kako svjetlo ne bi blještalo ili kako bi dodatno pričvrstilo traku.
  7. Dekoracija i funkcija: Naše LED trake mogu poslužiti za diskretnu dekorativnu rasvjetu, ali i kao centralni izvor svjetla.
  8. Cijena: Unatoč svim ovim prednostima, naše LED trake su pristupačne cijene.
LED trake na oledalu

No, važno je napomenuti nekoliko stvari. Montaža i održavanje LED traka može biti osjetljiv proces koji često zahtijeva profesionalca. LED trake obično dolaze s driverom za napajanje (jer je napon 12/24V, pa za sve prostore treba driver koji konvertira 220 V u 12V ili 24V) i, u slučaju RGB traka, s kontrolerom i daljinskim upravljačem, što može dodatno povećati troškove.

Na kraju ovog članka pronaći ćete i video koji govori o 7 najčešćih pogrešaka kod instalacije LED traka, koje možete izbjeći.

Ali nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri! Naš tim stručnjaka je uvijek dostupan da vam pomogne s instalacijom i održavanjem, jamčeći da će vaše LED trake zasjati u punom sjaju.

Sada kada ste upoznati sa svim prednostima LED traka, nadamo se da ćete se odlučiti za ovu jedinstvenu i elegantnu opciju osvjetljenja. Unesite svjetlost u svoj prostor danas!




Imate pitanja o LED rasvjeti?

Kontaktirajte nas putem e-mail adrese prodaja@kupiled.eu ili broja telefona +385 21 481 200, ili jednostavno navratite u naš prodajni salon LED rasvjete u Splitu. Upute za dolazak u naš salon rasvjete pronađite klikom ovdje.

KupiLed.eu dućan


Trg hrvatske bratske zajednice 3
21 000 Split, Hrvatska
Tel.: +385 21 481 200
FAX: +385 21 481 201

E-mail: prodaja@kupiled.eu
Web: kupiled.eu

Radno vrijeme: svakim radnim danom 8-16, Sri. od 8-19h

Besplatna dostava za narudžbe preko 65€ (2-3 radna dana)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Kupiled.eu web shop - LED rasvjeta
Odaberite podatke za usporedbu.
  • Fotografija
  • Šifra
  • Ocjena
  • Cijena
  • Zalihe
  • Raspoloživost
  • U košaricu
  • Kratki opis
  • Detaljni opis
  • Težina
  • Dimenzije
  • Dodatne informacije
Click outside to hide the comparison bar
Usporedite