fbpx

LED u ormarima

LED u vašem ormaru – zvuči čudno, ali je vrlo praktično.

Svi smo se barem jednom našli u sljedećoj situaciji: nismo čuli alarm za buđenje, kasnimo na posao i preokrenuli smo ormar uzduž i poprijeko tražeći što ćemo obući. Usput smo našli i neku davno zaboravljenu odjeću, zabačenu u stražnjem dijelu ormara. Krivac za ove “nezgode” je samo jedan – mrak, a LED je vrlo zgodno rješenje za ovaj problem. Pomoći će vam riješiti se kaosa i brže pronalaziti ono što tražite.

Velika prednost LED rasvjete jer ona ne oslobađa toplinu i to ju čini savršenom za male prostore, no ona je neprocjenjiva i u većim ormarima. LED rasvjeta ne mijenja boju odjeće, što je vrlo korisno kod odabira odjevnih predmeta, a ženska populacija zna točno o čemu govorimo 🙂

Stoga vam u ovom članku za rasvjetu ormara želimo predložiti dvije vrste LED rasvjetnih tijela: LED trake i tzv. cabinet lights.

LED rasvjeta u ormarima

LED trake


O prednostima LED traka smo već pisali, ali da ponovimo – to su zapravo fleksibilne pločice na kojima se nalaze LED diode koje možete zalijepiti gotovo svuda gdje želite dodati rasvjetu u različitim bojama i jačinama svjetla.

Traku možete rezati svakih nekoliko centimetara, što vam omogućava puno slobode kod planiranja rasvjete u svom prostoru. Na kraju ovog članka ćete pronaći i video upute, pomoću kojih možete samostalno ugraditi LED trake u svoje ormare.

LED trake su fleksibilne i mogu se saviti okomito do 90 stupnjeva. To vam omogućava postavljanje rasvjete i na pozicije gdje je to ranije bilo potpuno nemoguće (npr. kod oštrih kuteva). S debljinom od 2 mm (1/16 ”) LED trake se mogu postaviti u mnogim uskim prostorima i ugraditi na način da budu neuočljive.

Neki modeli LED traka omogućavaju promjenu boje svjetla, a neke od njih imaju i mogućnost reguliranja jačine svjetla, te su kompatibilne s kućnim smart uređajima.

LED trake s oznakama IP65 ili IP68 su otporne na prašinu i vodu, pa se mogu postavljati i na vlažnim mjestima (npr. unutar kuhinjskih i kupaonskih ormarića), a više o stupnjevima mehaničke zaštite možete saznati ovdje.

Nekoliko istaknutih modela LED traka iz našeg asortimana



Tzv. cabinet lights


Drugu vrstu rasvjete u ormaru s neutralnim bijelim svjetlom, koja ne nadražuje oči i smanjuje mjesečne račune za struju, nazivamo “cabinet lights”. Ovu rasvjetu možete koristiti u ormarima s odjećom ili cipelama, ali i drugim vrstama namještaja za pohranu  – u vitrinama, kuhinjskim ormarićima i slično.

U našem asortimanu možete pronaći nekoliko “cabinet lights” modela, različitih jačina i dimenzija:



Imate pitanja o LED rasvjeti?

Kontaktirajte nas putem e-mail adrese prodaja@kupiled.eu ili broja telefona +385 21 481 200, ili jednostavno navratite u naš prodajni salon LED rasvjete u Splitu. Upute za dolazak u naš salon rasvjete pronađite klikom ovdje.

Izvori: https://www.v-tac.eu/ , https://www.flexfireleds.com/

KupiLed.eu dućan


Trg hrvatske bratske zajednice 3
21 000 Split, Hrvatska
Tel.: +385 21 481 200
FAX: +385 21 481 201

E-mail: prodaja@kupiled.eu
Web: kupiled.eu

Radno vrijeme: svakim radnim danom 8-16, Sri. od 8-19h

Besplatna dostava za narudžbe preko 65€ (2-3 radna dana)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Kupiled.eu web shop - LED rasvjeta
Odaberite podatke za usporedbu.
  • Fotografija
  • Šifra
  • Ocjena
  • Cijena
  • Zalihe
  • Raspoloživost
  • U košaricu
  • Kratki opis
  • Detaljni opis
  • Težina
  • Dimenzije
  • Dodatne informacije
Click outside to hide the comparison bar
Usporedite